Ibland behöver man olika smink på sommaren och vintern

By

Puder är ett vanligt smink som man använder när man inte vill ha glansig hy och när man vill sminka bort finnar och andra skavanker. Pudrets färg ska vara ens hudfärg så att det inte ser konstigt ut och därför så borde man ha två uppsättningar smink, en för sommaren då man är brunare och en till vintern när man är blekare. Rouge är nästan samma sak som puder (www.kvinnligtharavfall.se) fast med färg. Rouge är ett rosa eller brunt puder som lätt färgsätter kinderna och används för att skulptera ansiktsformen och ger ett lätt hälsosamt intryck.

categoriaOkategoriserade commentoNo Comments datafebruari 22nd, 2014
Read All

About...

This author published 3 posts in this site.

Share

FacebookTwitterEmailWindows LiveTechnoratiDeliciousDiggStumbleponMyspaceLikedin

Comments are closed.

Senaste kommentarer

    Kategorier